TU Delft expertisecentrum
voor productieautomatisering

SAM XL (Smart Advanced Manufacturing XL) vormt als expertisecentrum voor het automatiseren van productie een unieke schakel tussen de faculteiten van TU Delft, de maakindustrie en leveranciers. Wij ontwikkelen software en hardware voor verbetering van de intelligentie, connectiviteit en flexibiliteit van industriële robots. Deze robottechnologie voor het uitvoeren van complexe taken aan grote structuren wordt gevalideerd en gedemonstreerd in ons industriële automatiseringslab. Daarnaast bieden we studenten en werknemers van onze industrie- en wetenschapspartners trainingen om hun digitale vaardigheden te vergroten.

Nieuws

Meer nieuws

Carrièremogelijkheden

Coole job: kom ons team versterken als Robotics Software Engineer.
Je krijgt volop carrièremogelijkheden bij SAM XL!

Lees meer

Interested in an internship?

There are plenty of internship opportunities at SAM XL!
Want to know more?

Read more

Automatisering is cruciaal

Om uw concurrentie voor te blijven, is automatisering cruciaal.

Wij zijn experts in het produceren van grote constructies met een laag volume, hoge variatie en hoge kwaliteit. Het opzetten van een geautomatiseerde productielijn vergt momenteel een aanzienlijke hoeveelheid tijd, geld en inspanning.

Daarom hebt u een ervaren partner nodig met het juiste expertiseniveau voor flexibele, adaptieve en autonome robotica. Wij kunnen u op vele manieren helpen en breiden onze expertise en mogelijkheden voortdurend uit.

Lees meer

SAM XL kan helpen

SAM XL helpt u graag met de eerste stappen om uw productie te automatiseren.

Op basis van uw lange termijnambities bieden we u de juiste begeleiding om uw innovatieproces op te starten. Zo profiteert u eenvoudig van onze infrastructuur, expertise en advies.

Lees meer

Pionieren in projecten

Pionieren is onze passie. We maken onze eigen software en ontwikkelen onze eigen hardware. We combineren technologieën en maken robots slim om de productieprocessen van de toekomst te ontwikkelen. We zijn betrokken bij verschillende nationale en Europese projecten en werken samen met de top tech partners en wetenschappers. Wilt u weten wat we bereiken met onze projecten?

Lees meer